כלי הבית שלנו מגיעים לכל חור בארץ! (עם קצת סבלנות, עד 7 ימי עסקים). משלוחי פרחים – באזור עמק יזרעאל בלבד. תודה רבה לכם, אחלה של לקוחות!
עוגיות בראוניז דקות, סדוקות וטעימות, שאפשר רק לנשנש ולנשנש.
הכי טעימות וקלות להכנה ואם אתם ממהרים לגמרי אפשר לוותר על הקירור הקצר.
תזהרו שהם יוצאות מהתנור חמות אפשר לאכול את כולם בלי להרגיש.
בואו נכין
לבלילה:
2 ביצים (L)
3/4 כוס סוכר (180 גרם)
3/4 כוס סוכר חום בהיר (180 גרם)
200 גרם שוקולד מריר
115 גרם חמאה
1 כוס קמח (140 גרם)
2 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
מלח גס
מחממים תנור ל180 מעלות, מצב טורבו.
מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
בקערת מיקסר או בעזרת מיקסר ידני מקציפים ביצים יחד עם שני סוגי סוכר עד לקבלת קצף תפוח. בערך כמה דק׳ של הקצפה.
ממיסים יחד בקלחת או במיקרוגל שוקולד מריר יחד עם חמאה עד לרוטב שוקולד מומס. מוסיפים את רוטב השוקולד לקצף הביצים ומקפלים בעדינות.
מוסיפים את שאר היבשים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים עד לבצק עוגיות חלק ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור של 30 דק׳.
לאחר קירור מוציאים ובעזרת כף גלידה קפיצית – או שתי כפות יוצרים כדורים מהבצק עוגיות. מניחים אותם במרווחים גדולים על גביי נייר האפייה. בערך 6 עוגיות בתבנית.
מפזרים מלח גס מעט על כל עוגייה.
מכניסים לאפייה של 12-13 דק׳ עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות. מוציאים ומחכים 15 דק׳ צינון עד שהעוגיות משטחות.
שומרים בכלי אטום בטמפ׳ החדר עד 4 ימים. זוללים.
